icon facebook 24x24    icon instagram

Mededeling

Door omstandigheden i.v.m. een covid 19 besmetting ben ik helaas niet in de gelegenheid bestellingen te verwerken. Via de shop kan er daarom niet besteld worden. 

Mocht u dringend iets nodig hebben, dan kunt u via de mail dit aangeven. Mijn man, Marcel, kan kijken of hij de artikelen kan vinden. Uitdagend voor hem.
Excuus voor het ongemak. Hopelijk duurt het niet zolang meer. Dank voor begrip.

Groet, Annette

Onderdelen voor sieraden

In deze sectie vindt u onderdelen voor het maken van sieraden. Onder 'alle onderdelen' worden alle artikelen van deze sectie getoond. U kunt ook zoeken binnen een specifeke categorie van het soort edelmetaal óf bij het soort onderdeel. In de sectie 'gouden inzichten' in het topmenu vindt u informatie over de materialen zilver, zilver verguld, gerhodineerd e.d

De producten op de foto's zijn niet allemaal in dezelfde verhouding met elkaar. Het doel is het product goed in beeld te brengen. Indien van toepassing staat de maat in de omschrijving vermeld. Om de maat te beoordelen kan het helpen om op een meetlat/centimer te kijken hoeveel bijvoorbeeld 4 mm is.

Prijzen worden incidenteel aangepast afhankelijk van de stijging of daling van de edelmetaal prijzen en de dollarkoers. Contact

Annette Segaar Kristallicht Sieraden

Loseweg 247
7315 DG Apeldoorn

T 055 5224740
M 06 23018036

Gouden inzichten

Betaalmethode

idealcheckout idealidealcheckout paypalidealcheckout visa

kbc2xsofort2x

Wil je ons volgen?

icon facebook 24x24     icon instagram