Kristallicht Sieraden maakt gebruik van een Payment Service Provider t.w. Mollie.com, die de online betalingen verzorgd. Momenteel zijn dit de online betalingen van iDeal, PayPal en Bancontact/Mister Cash. Bij het afrekenen ziet u dat Mollie of de Stg Mollie Payments namens Kristallicht Sieraden uw betaling verwerkt. 

Wilt u niet online betalen dan kunt u bij het afrekenen kiezen om het bedrag van de factuur  over te schrijven naar de bankrekening van Kristallicht.

bancontact@2xU kunt als Belgische consument betalen met Bancontact/Mister Cash. Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Met Bancontact/Mister Cash kunt u direct uw product betalen in een vertrouwde betaalomgeving die beveiligd wordt. Tegenwoordig kunt u via de smartphone app ook betalen met Mistercash. Mocht u meer informatie willen kunt u dit nalezen op de link van: Bancontact/Mister Cash

iDealiDEAL is een online betaalmiddel, waarmee u als consument kan betalen via uw eigen bank.  

Met iDEAL kunt u uw online aankoop bij Kristallicht Sieraden afrekenen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Mocht u meer willen weten over iDeal klik dan op de link iDEAL

KBC CBC 124x92Dit is het online betaalsysteem voor klanten van de KBC-bank en de CBC-bank in België. U kunt als Belgische consument betalen met KBC-CBC-betaalknop. Via de KBC/CBC-betaalnop kunt U uw bank kiezen om de online aankopen eenvoudig betalen via uw vertrouwde online bankomgeving. Klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De betaling wordt direct verwerkt. Mocht u meer informatie willen kunt u dit nalezen op de link van:  KBC-bank - KBC-betaalknop

U kunt betalen door het volledige factuurbedrag over te schrijven naar de ING-rekeningnummer NL92 INGB 0005 1317 98 t.n.v. Kristallicht te Apeldoorn onder vermelding van uw naam en ordernummer dat u van ons heeft ontvangen. 

pp cc mark 74x46Met PayPal kunt u uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken om in te loggen op uw PayPal account. Dit kan ook via uw mobiel of tablet met de PayPal-app. Voor betalingen met PayPal worden de door PayPal gehanteerde kosten berekend. Die zijn de vaste kosten € 0,42 incl. btw per transacties + 3,4% over het totaal bedrag bestelling. Het is voordeliger om met Ideal te betalen of te kiezen voor het overschrijven naar de bankrekening.

Onze service payment provider Mollie geeft hierover de volgende informatie: 

De regels voor de Strong Customer Authentication-regels (SCA) uit de PSD2 zijn van kracht.

Volgens deze regels is het een vereiste dat online betalingen verwerkt worden aan de hand van het ‘two factor authentication’-principe. De deadline voor de invoering hiervan staat op 14 september 2019. Diverse partijen proberen ervoor te zorgen dat deze deadline gehaald wordt, maar bijvoorbeeld Engeland, Frankrijk en Duitsland hebben al laten weten dat dit niet gaat lukken. De verwachting is dat hier nog meer landen bij zullen komen. 

De SCA-regelgeving wordt ingevoerd om de veiligheid van online betalingen te verhogen. SCA is van toepassing op betalingen met zowel debet- als creditcards voor bedrijven in de Europese Economische Ruimte (EER) met klanten uit datzelfde gebied. Dit betekent dat deze regels op jouw bedrijf van toepassing zijn. Voor bedragen onder de €30 is deze twee factor authenticatie niet nodig.

 Voor meer informatie over SCA, PSD2 en wat Mollie daarmee doet, lees je de blog bij Mollie.

cbc2xDit is het online betaalsysteem voor klanten van banken ondermeer in Nederland, België en Duitsland. U kunt als klant van SOFORT-Banking online aankopen eenvoudig betalen via uw vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.